Implant Dentar

Implant Dentar

Implant Dentar Iasi

Implant dentar Iasi. Servicii stomatologice de cea mai inalta calitate.

Tipuri de implanturi pe care le folosim in clinica noastra:

1.Implant MEGAGEN Any One , cost 400 euro include bont protetic.

2.Impant MEGAGEN Any Ridge , cost 600 euro include bont protetic.

3.Implant MIS , cost 400 euro include bont protetic.

4.Implant BREDENT , cost 600 euro include bont protetic.

5.Implant STRAUMMAN , cost 1200 euro include bont protetic.

6. Implant Nobel , cost 1300 euro include bont protetic.

Implantul dentar reprezinta radacina unui dinte artificial ce urmeaza a inlocui dintele lipsa de pe arcada. Materialul din care este realizat este titanul, material 100% biocompatibil. Implantul dentar este de fapt un surub de titan. Acesta este plasat prin tehnici speciale la nivelul osului maxilar/mandibular pentru a inlocui dintele/dintii lipsa de pe arcada. Terapia pe implante dentare de obicei necesita cateva etape impartite pe o durata mai lunga de timp,in jur de 3-9 luni.

Dupa aceasta perioada implantul dentar este acoperit cu un bont de vindecare. O coroana provizorie are rolul de a conforma gingia si a favoriza protezarea definitiva ulterioara. Exista si posibiltatea plasarii unui implant imediat dupa extractia dintelui bolnav. Tehnica este folosita pentru a reduce timpul de tratament si a conserva osul care va primi implantul. In aceeasi sedinta pacientul poate primi si coroana provizorie-protezare imediata. Acestea sunt ultimele tehnici din implantologie,folosite cu succes in toata lumea.

Exista pacienti care au suferit extractii dentare in urma cu mult timp unde cantitatea si calitatea osului este scazuta. Pana de curand in aceste cazuri implanturile dentare erau contraindicate. Tehnicile moderne permit inserarea de implanturi chiar si in aceste cazuri. Pacientul fiind supus in prealabil unei interventii chirurgicale de aditionare osoasa-bone grafting, sinus lift.

Clinica noastra de implant dentar Iasi  foloseste in operatiile de implantologie un aparat de ultima generatie Piezosurgery. Acesta creste siguranta actului operator atat pentru medic cat si pentru pacient. Ofera un confort sporit postchirurgical fata de tehnicile clasice folosite in implantologie. Piezosurgery are indicatii in operatiile de elevare a sinusului maxilar fara lezarea membranei sinuzale. In operatii de inserare a implantelor in oasele maxilare inguste (splitting), augumentari osoase, extractii dentare atraumatice.