Despre noi

Home / Despre noi

Cabinet Stomatologie Iasi

Prevenirea este intotdeauna cea mai economica si confortabila modalitate de tratament care va ajuta sa va pastrati sanatatea dintilor pe tot parcursul vietii. De aceea, misiunea numarul unu a fiecarui specialist din echipa noastra este recomandarea si aplicarea unui program de ingrijire preventiva a dintilor, personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient.Vom dedica timpul necesar pentru a afla care sunt nevoile si preferintele fiecarui pacient. Stim ca nimanui nu-i place sa astepte de aceea avem grija intotdeauna sa respectam ora de programare. Elaborarea unui plan complex de tratament se face prin consultarea tuturor specialistilor si alegerea impreuna cu pacientul a planului optim de tratament. Va vom vorbi in avans despre costul tratamentului si va vom informa in legatura cu orice optiune de tratament disponibila si potrivita nevoilor dumneavoastra.

Principii

  • Dedicare totala pentru sanatatea,confortul si starea de bine a pacientilor nostri;
  • Respect pentru timpul pacientilor nostri;
  • Comunicare,transparenta si corectitudine in ce priveste planul de tratament si costurile aferente.

Cine suntem?

Situata intr-o zona usor accesibila,din B-dul Copou prima strada la stanga pe sensul de urcare pe strada Garabet Ibraileanu nr.1 in Policlinica CFR et.4 din cadrul Spitalului CFR ,Pretty Smile este o clinica de stomatologie privata care ofera pacientilor sai servicii stomatologice de prima calitate. In cadrul clinicii veti gasi o ambianta calda si o echipa de medici entuziasti gata sa raspunda cu promptitudine si profesionalism nevoilor dumenavoastra. La Pretty Smile Cabinet Stomatologie Iasi, veti beneficia de servicii stomatologice generale adulti si copii,implantologie, estetica dentara, chirurgie, ortodontie, parodontologie, pedodontie, cariologie, endodontie si protetica de cea mai inalta calitate, care va vor ajuta la mentinerea si imbunatatirea sanatatii dintilor dumneavostra.

Obiectiv=Excelenta

Avem ca obiectiv permanent mentinerea celor mai inalte standarde profesionale, care includ transparenta,onestitatea, confidentialitatea, etica si deontologia. Suntem determinati sa aplicam cele mai inalte standarde de profesionalism in tot ceea ce facem pentru pacientii nostri. Angajamentul nostru pentru perfectionare continua reprezinta baza excelentei profesionale.

Experienta

Am creat un mediu de lucru valoros pentru fiecare individualitate. Incurajam, recunoastem si rasplatim inalta performanta, lucrul in echipa si asumarea responsabilitatii. Avem angajati o echipa de profesionisti care include specialisti din toate ramurile medicinii dentare: stomatologie generala,protetica, estetica dentara, chirurgie orala si maxilo-faciala, ortodontie, endodontie, stomatologie pediatrica si parodontologie.

Aparatura/Materiale

Datorita preocuparii permanente si a dorintei de perfectionare, personalul cabinetului nostru de stomatologie este intotdeauna la curent cu noile tehnici, materiale si metode de tratament, prin participarea continua la congrese si manifestari stiintifice. writers services Fiecare tratament si tehnica utilizata in cabinet se desfasoara dupa o conduita riguroasa de igiena si sterilizare. Dotarile cabinetului de stomatologie sunt de ultima generatie,investind constant in ultimile aparitii tehnologice din domeniu, permitandu-ne tratamente medicale si estetice de o inalta calitate.

 

Cu sinceritate,
Echipa Pretty Smile

SUNA ACUM