O echipă minunată de specialiști condusă de Dr. Miron Elena, care alocă suficient timp pentru a înțelege nevoile tale și a identifica planul optim de tratament. Transparență, implicare și etică - asta definește echipa Pretty Smile. Vă mulțumesc.

Domnul Leonid Antohi

Președintele POLI Iași

Clinica Pretty Smile este clinica în care te simți în largul tău, este clinica în care, indiferent de gravitatea situației în care te afli, fac ca totul să pară foarte ușor de rezolvat. Dr. Miron Elena face ca totul să fie ușor de înțeles și de asimilat.” Mulțumiri distinse.

Giam Su Ovidiu Covaci

Centura Neagră 7 DANG

Am fost la stomatolog azi, am ajuns puțin înainte de ora programată. Niciodată nu am fost invitată la o cafea cu lapte până acum. Au fost câteva nereguli la dințișori, dar cu periuța și pastă mai des, se rezolvă. Au râs, cred că de fapt s-au distrat. Domnișoara doctor a râs cu ei. I-au lăsat să se uite unul la celălalt cât a lucrat în guriță. Curat și sterilizat, medici calmi și foarte amabili. Eu m-am distrat cel mai mult și m-am simțit bine. Acum mi s-a făcut dor să merg la stomatolog. 🤍

Irina-Marcella Panainte